Albanisch – shqip

Vaksinimi- COVID-19 në kantonin  Basel-Landschaft

Personat mbi 75 vjeç dhe personat me sëmundje kronike në rrezik më të lartë mund të regjistrohen paraprakisht. Sapo të jetë në dispozicion një takim vaksinimi për ju, ju do të merrni një SMS me takimin përkatës. Përndryshe, mund të regjistroheni paraprakisht përmes Medgate Infoline në 058 387 77 07. Klikoni në butonin e kuq për t'u regjistruar në www.bl.ch/impfen.

Certifikatë mjekësore (për njerëzit me sëmundje kronike në rrezik më të lartë, ju lutemi sillni me vete në vaksinim)

Formulari shëndetësor (ju lutemi sillni me vete në vaksinim, nuk është një formë regjistrimi)